3-те УАУ тренда в есенно зимната булчинска мода!


Да си тренди всеки ден е важно, но да си облечена в последния писък на модата е още по-важно, когато става дума за твоята сватба. От личен опит знаем, че искаш да си специална, единсвена и най-красива, а и всички дълго да говорят за тази приказна сватба. Твоята сватба. И тук ние идваме на помощ с 3 удивителни съвета, с които не само няма да сгрешиш, а ще накараш всички да ахнат, щом те зърнат. Ефекта УАУ е нашата специалност!

Femme Feathers

Ах… перата. Един изискан щрих, с който някак естествено ще приковеш погледа на всички присъстващи на празничната церемония. Те са задължителен елемент за всяка модерна булчинска визия, като вариантите са необятни – от големи, балонести поли до мини дължини. 

                      

Ако обаче искаш да грабнеш не само погледите, а искаш да бъдеш обявена за Кралица, то тогава задължително, трябва много умело да съчетаеш луксозните дантели инкрустирани с кристали и леки щраусови пера в една ненадмината, изпълнена с нежност и сексапил женска визия!

Перелини

Преди година много от световните булчински модни критици намекнаха, че воалите ще останат на заден план отстъпвайки първото място на драматичните пелерини. Все пак това е бил любимият аксесоар на всички кралици и императрици по цял свят от средновековието до днешни дни!

                     

Трендът бързо бе наложен от големите имена в модата като всички представиха в ревютата си зашеметяващи пелерини изработени от всевъзможни материи – коприна, микадо, дантела и пера.

 Този царствен фин слой ще направи силуета ти още по-поразителен, като същевременно не взима фокуса от теб и роклята, а точно обратното – подчертава ги още по-великолепно!

 Независимо от силуета на роклятат ти и дали има ръкави или не, това все още е най-драматичният и един от най-секси начините да завършиш цялостната си визия! От друга страна този тренд създаден за дръзките и екстравагантни кралици като теб ще покрие голите ти рамена и ще ти донесе дозата топлина и лукс, от които се нуждаеш по време на твоята зимна приказка, в която всички знаем коя ще е Кралицата!

                          

Glamorous

 Като безспорен тренд се налагат и множеството апликации на ръчно изработени копринени цветя- забележете обаче – задължително в цвят. Тази тенденция придава един много изискан, нежен и в същото време сексапилен прочит на булчинската рокля. 

 Това доказва и избора на Дженифър Лопес, която заложи на таланта на забележителния Zuhair Murad за “сватбата” си с Малума за предстоящия й филм “Marry Me”. А ние сме сигурни, че по-звездна рокля от тази обсипана с камъни, бродерии и много ръчна работа няма! Така че, ако си се представяш като звезда от червения килим този тренд е точно за теб!