About us

Основателите

☆ MAISON ESTRELLA е основана през 2018 г. от Ирен Велковски, уверена в своите знания, умения и опит, натрупан през 20-годишната си професионална работа за различни известни европейски модни компании. В търсене на перфектната рокля, тя, като всяка дама, желаеща да се почувства специална и уникална, започва създаването на красиви и удобни рокли, което се превърща и в нейната религия!

Когато най-големия й син Ерик Велковски се присъединява към семейния бизнес, те заедно съчетават две различни поколения, с което изразяват нова форма на елегантност и фантазия, добавяйки нотка на удобни и практични облекла, базирани на идеята да подчертаят женската грация и красота

Всяка самоуверена жена трябва да бъде специална, очарователна и зашеметяваща, винаги показваща най-доброто от себе си, да има идеален и стилен външен вид за всякакви поводи и събития.

Марката

☆ Подчертаната индивидуалност на MAISON ESTRELLA за стил е изискано и изтънчено представяне, което е съчетано с естествена увереност, внимание към детайлите и придава приказна елегантност с комфорт. Като новоразвиваща се независима европейска модна къща, MAISON ESTRELLA създава дизайнерски иновации в модните линии Bridal, Formal and Ready to wear, предоставяйки невероятни решения за създаване едновременно на удобен и официален външен вид за жени, които обичат да бъдат стилни, модeрни и елегантни при всякакви събития и поводи.

Бъдете бляскяви и уникални с нашето удобно и елегантно облекло!

Ценности и Мисия

☆ Модна къща MAISON ESTRELLA е фокусирана върху създаването на колекции, състоящи се от 15 дизайнерски стилове, които са произведени в ограничени количества. Тъй като създаването на всякакъв вид дреха е наистина сложен, почти архитектурен проект, и за да се достигне желаната красотата и перфектност, е необходимо да се изберат нужните матириали, да се селектират иновативните тъкани, да се създадат добре изработени кройки, да се постигне отлично качество и дрехата да бъде удобна за носене. Затова вярваме, че всяка модерна жена, която реши да избере нашите облекла, ще подчертае достойнството си и ще завладее нечие внимание по всяко време!

„БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ МИСЛИМ ЗА ВСЕКИДНЕВНО ИЛИ СПЕЦИАЛНО ОБЛЕКЛО, ОБИЧАМЕ ИДЕЯТА ЗА ЕКСКЛУЗИВНОСТ!"