Custom made

Дрехите по поръчка са, както подсказва името, направени според Вашите собствени уникални размери и можете да бъдете сигурни, че крайният продукт ще Ви стои превъзходно. Всички рокли, които са направени по поръчка - те ще бъдат единствените по рода си!

Главният дизайнер на Maison Estrella, Ирен Велковски, ще се консултира с Вас след предварително записан час, преди скициране на дизайна и последващия процес, за да сбъдне мечтите Ви. Maison Estrella създава нови модели, базирани на Вашите конкретни размери и форми, което прави Вашите тоалети наистина уникални и създадени специално за Вас. Процесът за създаване на облекло започва от самото начало, от намирането на висококачествени материали от най-добрите европейски източници, за да Ви осигурим оптимален комфорт и елегантност. Всички рокли са създадени и ушити в студиото на Maison Estrella с много подробно внимание и грижа към всеки детайл.

Да имате рокля по поръчка, създадена чрез различни модни техники и висококачествени материали, да не говорим за ръчно изработените бродерии и довършителни дейности за Вашите дрехи / тоалети, което ще Ви накара да изглеждате уникални и да създадете единствен по рода си израз на това кой сте Вие.

Общи условия

* Първоначалната консултация за определяне на дизайна, стила и платовете няма да бъде таксувана;
* Изисква се предварителен депозит за покриване на закупуването на специални платове;
* Необходими са от 2 до 4 проби, преди дрехата да бъде завършена, в зависимост от сложността на дизайна;
* Окончателното плащане се извършва при приемане на готовия продукт.


Дори да не сте местен и не можете да ни срещнете физически, ние може да направим всички горепосочени процеси дори и от голямо разстояние.


За повече въпроси и запитвания, моля, свържете се с нас чрез нашата форма за контакт или телефонния ни номер.

ЗАПАЗЕТЕ СИ ЧАС