Skip links

За нас

Основателите

Iren Velkovski designer of luxury brand Maison estrella

Независимият европейски бранд MAISON ESTRELLA e основан през 2018 г. от главния дизайнер Ирен Велковски (председател на Асоциацията на Българските Модни Дизайнери). Тя вярва във върховното съчетание на знание, умения и опит, придобити след 20-годишна професионална кариера в европейската модна индустрия. Нейното постоянно търсене на перфектната рокля, като истинска дама, желаеща да излъчва уникалност и специалност, я насочва към създаването на красиви и комфортни визии, които стават нейна страст и предизвикват възхищение.

Създаването на перфектната рокля е като архитектурен проект - всеки детайл обмислям стотици пъти, всяко парче плат подбирам лично от най-престижните френски и италиански ателиета за платове и аксесоари, до които наред с дизайнери като Zuhair Murad, Elie Saab и George Hobeika имам ексклузивен достъп изграден в годините ми работа за други модни гиганти. И стигаме до последната щриха - усмивката на лицата на моите клиентки при последната проба преди голямото събитие! Творя, защото ме зареждате, защото ме правите щастлива, защото ставам част от специалания ви повод - чувствам се горда всеки път, в който ми се доверявате!

Ирен Велковски

Ирен Велковски

“Да направя уникалната визия комфортна се превърна в моя религия”

– Ирен Велковски

Отличия

Златна Игла “Уникална мода” 2022г.

Златна Игла “Уникална мода” 2022г.

Code Fashion Awards за Haute Couture мода

Code Fashion Awards за Haute Couture мода

Над 15 модни корици

Семейният бизнес се обогатява, след като бранда открива свой собствен дом на улица Пирин 54 в София. Този изискан храм на модата съчетава елегантна визия с модерен шик, комбинирайки вечните класики на две различни поколения и отваря нова глава в историята на изтънчеността и фантазията на българската модна сцена.

Модни консултанти, лично обучени от Ирен Велковски в последните модни тенденции, помагат на всяка абитуриентка, булка, гост на сватба и майка да открият съвършената визия за своя специален повод и уникалната им фигура. Тяхна мисия е да подчертаят женската грация и красота, предоставяйки усещане за комфорт и практичност!

Разгледай
Дръпни