Skip links

Изработка по поръчка

Услуга "Custom Made" - Визия, истинско произведение на изкуството, създадена специално и единствено за теб.

Нашият неповторим процес започва с лична консултация с г-жа Велковски, главен дизайнер на Maison Estrella и носител на “Златна Игла” 2022г. в категория “Уникална Мода”. Ексклузивно и само за теб в рамките на 90 минути вратите на нашият бутик ще бъдат затворени за други посетители, за да гарантираме максимален комфорт и дискретност за теб и твоите гости. На чаша шампанско, в атмосфера на творчество, красота и женска енергия ще обсъдим твоята мечтана визия – дизайн, силует, материи, повод и локация на твоето специално събитие.

Златна Игла “Уникална мода” 2022г.

Златна Игла “Уникална мода” 2022г.

Code Fashion Awards за Haute Couture мода

Code Fashion Awards за Haute Couture мода

Над 15 модни корици

След тази вдъхновяваща среща ще бъде създадена скица специално за теб, която ще бъде изпратена на твоя личен имейл адрес. Последваща среща ще бъде организирана с г-жа Велковски след одобрение на финалната скица, за да подберете заедно материите и аксесоарите за твоята визия, а нашият главен моделиер ще снеме твоите специфични мерки. На този етап, след уточняване на всички детайли, ще получиш калкулация на изградената визия специално за теб и следва да заплатиш 70% от стойността ѝ.

В рамките на 30 дни ще получиш обаждане от нашите професионални консултанти, за да запишете час за първа проба по удобно за теб време. Молим на нея да носиш със себе си обувки, с които ще си на събитието или други с подобна височина на тока, за да могат нашите професионални моделиери да снемат мерки за дължината на роклята.

В рамките на 10 работни дни ще запишем втора проба, на която заедно с г-жа Ирен Велковски да обсъдите и подберете подходящи бижута, аксесоари, грим и прическа. 

Резервирай СЕГА твоята специална среща с г-жа Ирен Велковски, главен дизайнер на Maison Estrella.

Какво получавате?

Всяка рокля се разработва чрез използване на разнообразни couture техники и се декорира с ръчно изработени бродерии, апликации, оригинални перли и кристали Swarovski, естествени щраусови пера по модел на най-луксозните haute couture къщи като Zuhair Murad, Elie Saab и Georges Hobeika. Така, ти получаваш не просто рокля, а израз на твоя неповторим стил и индивидуалност с уверението, че ти ще си единствената дама на света, която ще притежава тази рокля.

С “Custom Made” услугата на Maison Estrella ти ще преживееш истинския лукс да открехнем специално за теб вратите на нашето бутиково ателие и да те запознаем отблизо с всички тънкости и техники на haute couture. Ще се върнем заедно в ерата на Chanel и Saint Laurent, когато знак на престиж и елегантност за всяка себеуважаваща се дама са били ръчно изработените за нея визии, до които никой друг няма да има достъп. 

Нашите рокли по поръчка се изработват от най-високият клас couture материи , изработвани единствено по поръчка от престижни френски и италиански couture ателиета за платове и аксесоари. Цената на изделията, изработена по нашия уникален Custom made метод, който не можеш да откриеш никъде другаде на територията на България започват от 3500 лв.

Процесът

Записване на ексклузивен час за проба Custom Made и заплащане на часа

Среща с главния дизайнер на Maison Estrella г-жа Ирен Велковски

Изработване на скица

Одобряване на скица и заплащане на капаро в размер на 70% от сумата на роклята

Първа проба

Втора проба

Ексклузивни styling препоръки за цялостна визия (бижута, аксесоари, грим и коса) от г-жа Ирен Велковски

Доплащане на остатъка от сумата и получаване на роклята

Известни личности в MAISON ESTRELLA

Разгледай
Дръпни