Skip links

Какви абитуриентски рокли ще бъдат тренд през 2022 г.?

За всяка девойка абитуриентският бал е едно от най-важните и красиви събития в живота. Разбира се, на този ден тя трябва да изглежда просто магически – така че след много години да се наслаждава на разглеждането на абитуриентските си снимки. Това е първата вечер, когато тя може да се почувства като истинска кралица в елегантна рокля, създадена само за нея. Това е първата вечер, в която тя ще се почувства като истинска принцеса. Следователно изборът на подходяща рокля е доста отговорно и много важно събитие. Трябва да избирате внимателно, защото ако изберете правилната рокля и я допълните със стилни аксесоари, можете да подчертаете Вашата красотата, изящество и елегантност. И тези три неща са много важни за всяка съвременна и модерна жена.

 

 

2022г. е на прага, така че е време младите абитуриенти да помислят за бъдещото си важно абитуриентско тържество, така че през последния месец, когато се провеждат изпитите, също така да не се притесняват и за абитуриентският тоалет.

Всъщност известни дизайнери и модни специалисти предлагат много добър асортимент от вечерни облекла. Изискани, елегантни и нереално красиви – всички те изумяват с дизайна и уникалността си и е трудно да се спре вниманието на определен модел. За да стесним още малко селекцията, ще разгледаме тенденциите на абитуриентските рокли през 2022.

 

  

 

Това ще бъдат вечерни рокли с открити рамене, без презрамки, както и рокли в романтичния дух на кралица Мария Антоанета с меки флорални мотиви и естествени материи. Пастелните цветове са знак за аристократичен вкус в най-високите кръгове, те са най-подходящи за абитуриентският бал – бледо розово, лимон, праскова, бледо синьо, светло тюркоазено, гренадин.

Рокли за специални поводи като абитуриентските балове обикновено комбинират две до три материи с различни текстури, едната от които е базова, а другите са под формата на отделни елементи и декорации. Красивите рокли, предимно са изработени от първокласни платове, които изглеждат скъпи и луксозни за официални събития и в тази категория се включват коприна, атлас, шифон, дантела, кадифе, тюл.

 

Силуетът, прегръщащ фигурата, печелившият акцент в горната или долната част на роклята, оригиналността на кройката и комбинацията от леки и струящи се материи правят абитуриентските рокли шикозни и ефектни. Нежността, елегантността, изтънчеността и женствеността са това, което всяко момиче трябва да изрази с абитуриентската рокля, защото това е първият празничен тоалет, който подчертава младостта, която преминава в зрялата възраст.

Оставете коментар

Разгледай
Дръпни